почивки турция от бургас

Начало      Почивки      почивки турция от бургас      АЛАНИЯ почивка и още нещо...тръгване от Бургас
АЛАНИЯ почивка и още нещо...тръгване от Бургас
Турция
Маршрут:
Бургас-Афион-Алания-Истанбул-Бургас
Продължителност
10 дни / 9 нощувки
Транспорт:
Автобус
Дати на отпътуване:
от:
640 лв.
Програма
Изберете хотел
АЛАНИЯ – ПОЧИВКА … и още нещо

Дата на отпътуване: 15.10.2019
9 нощувки/10 дни

ограничени места!!!

Алания е турски курорт на средиземноморския бряг, радващ туристите с пясъчни плажове, тихи заливи със смарагдово зелени и чисти води. Малкото живописно градче е разположено в подножието на Тороските планини, сред портокалови и лимонови градини. Курортът включва районите Инджекум, Конакли, Карабурун и Махмутлар. Древната история, красивата природа, луксозните хотелски комплекси и гостоприемните хора правят Алания един от предпочитаните морски курорти в Турция.

1 ден
В 4:30 ч. отпътуване от Бургас ( бул. Демокрация спирката срещу 3-та поликлиника). Преминаване на българо-турската граница през ГКПП Малко Търново – Дерекьой. Пътуване по маршрут Истанбул - Измит - Кютахия/Афион. Пристигане в района. Настаняване в хотел. Нощувка.

2 ден
Закуска.Отпътуване към Алания. Настаняване в избрания от вас хотел . Обслужване по програмата Ол Инклузив.

3 – 8 ден
Активна почивка на избраната база изхранване и използване услугите на хотела или възможност за допълнителни мероприятия за разглеждане на забележителностите в района на Алания,Сиде и Анталия.По желание организиране на разходка с яхта в залива на Алания.

9 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване към езерото Сапанджъ . Попътно почивки на подходящи за спиране места.По желание почивка в района на Кютахия за покупка на порцелан. Настаняване в хотел . Нощувка.

10 ден
Закуска. Отпътуване към Истанбул. Възможност за допълнителни мероприятия, организирани при гарантиран минимален брой участници или свободно време. /посещение на един от изброените дворци Долма бахче,Топ капъ,Йелдъз или Бейляр бей,разглеждане на небостъргача Сапфир или музея „Миниатюрк” и кафенето на Пиер Лоти./
След обяд посещение на Търговски комплекс „Форум Истанбул”, където се намира и най-големият аквариум на Турция .По желание рзглеждане на аквариума или свободно време на територията на търговския комплекс. Отпътуване за България. Попътен престой в Лозенград .Пристигане в Бургас късно вечерта.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

  • Транспорт с автобус 3*, оборудван с климатик, телевизор, минибар
  • 9 нощувки ( 1 ВВ в района на Кютахия или Афион, 7 в АЛАНИЯ - ALL,1 ВB района на езерото Сапанджъ или Измит /,
  • медицинска застраховка с покритие 5000 Euro /с Assistance/,
  • Екскурзовод - водач през целия период

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

  • Екскурзии по желание
  • Доплащане на медицинска застраховка за туристи над 65 год.-7 лева,за туристи над 70год-15 лв.

Забележка :
с оглед предлагане на оптимално ниски и актуални стойности на цените на екскурзиите, невключени в програмата, те ще бъдат * посочени 15 дни преди датата на отпътуване

местата в автобуса се разпределят по ред на записване, като информация за номер на място на клиента и регистрационен номер на автобуса се получава 2 дни преди съответната дата на тръгване.

Необходими документи:

Задграничен паспорт с валидност минимум 2 месеца след края на пътуването.
Капаро 250 лв при записване, доплащане на останалата част от сумата най-късно до 20.09.2019г.
Деца,непридружени от двамата родители трябва да имат декларация от двамата родители или само от този,който не пътува ,за да преминат границата.